Meer informatie over MacScience

Ons team

Floris Weitjens

Floris Weitjens

Apple-expert / WiFi / Netwerken / AV

Floris kocht zijn eerste Mac in 2004, een iBook G3 Tangerine, vanaf toen is zijn passie voor Apple enorm gegroeid. Hij heeft een aantal jaar bij een Apple Authorized Reseller gewerkt en daar veel geleerd in de praktijk, is daar heel erg vrij gelaten en heeft zo zichzelf heel veel aangeleerd en ontdekt. Door de jaren is hij nu een echte Apple-pro te noemen. Naast kennis van Apple heeft Floris ook veel ervaring met systemen voor domotica, netwerken, multiroom systemen voor audio en alles wat daarbij komt kijken.

Hendrik Stubbe

Hendrik Stubbe

Beveiligingsexpert

Hendrik weet alles van alarmsystemen en camerabeveiliging. Als er een object beveiligd moet worden is hij de man. Hij is tot de hoogste klasse gecertificeerd.

Hans Gründemann

Hans Gründemann

VOIP-telefonie

Hans heeft meer dan 10 jaar ervaring op telefonie gebied en meer dan 20 jaar op het gebied van digitale beveiliging. Erg kundig, vakgericht en altijd snel met de juiste oplossing. Er is niets op het gebied van telefonie en internetverbindingen wat Hans niet kan regelen.

Ralph Kosters

Ralph Kosters

Monteur

Ralph is een nette bevlogen monteur welke rustig aan een karwei begint en het tot in de puntjes netjes verzorgt.

Casper van Amelsvoort

Casper van Amelsvoort

AV / Witgoed

Casper is onze AV en Witgoed installateur. Hij is een servicetijger en wil altijd de oplossing vinden voor ieder probleem. Een betere kan je niet hebben.

Stefan van Meir

Stefan van Meir

Microsoft-expert

Stefan heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Microsoft. Dit houdt o.a. in dat hij perfecte cloudoplossingen en serveromgevingen voor het klein-, midden- en zelfs grootbedrijf in kan richten. Hij is de rust zelve en kan perfect een situatie analyseren en hiervoor een passende oplossing aandragen. Daarnaast weet hij ook, net als Floris, veel van netwerken. Stefan luistert verder graag naar hardstyle.

Freek Bernards

Freek Bernards

Elektriciën / AV-monteur

Freek is een kundige elektriciën welke altijd netjes en doelgericht werkt. Als hij bij u is geweest dan is de lekkende kraan ook gerepareerd.

REFERENTIES