Meer informatie over MacScience

Ons team

Floris Weitjens

Floris Weitjens

Apple Certified Technical Coordinator 10.6 t/m 10.10

Floris kocht zijn eerste Mac in 2004, een iBook G3 Tangerine, vanaf toen is zijn passie voor Apple enorm gegroeid. Hij heeft een aantal jaar bij een Apple Authorized Reseller gewerkt en daar veel geleerd in de praktijk, is daar heel erg vrij gelaten en heeft zo zichzelf heel veel aangeleerd en ontdekt. Door de jaren is hij nu een echte Apple-pro te noemen. Naast kennis van Apple heeft Floris ook veel ervaring met systemen voor domotica, netwerken, multiroom systemen voor audio en alles wat daarbij komt kijken.

Hendrik Stubbe

Hendrik Stubbe

Beveiligingsexpert

Hendrik weet alles van alarmsystemen en camerabeveiliging. Als er een object beveiligd moet worden is hij de man. Hendrik drinkt verder graag Red Bull en heeft twee kinderen.

Rutger van Berkel

Rutger van Berkel

Trainee

Rutger is trainee bij MacScience. In zijn vrije tijd is hij DJ en zo heeft hij heel wat kennis op AV gebied opgedaan. Zijn interesse ligt bij Apple en AV, daardoor kan ie bij ons heel wat leren. Rutger gaat ook zijn certificeringen halen en zal zo een goede aanvulling worden op ons team.

Stefan van Meir

Stefan van Meir

Microsoft Certified Solutions Expert

Stefan heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Microsoft. Dit houdt o.a. in dat hij perfecte cloudoplossingen en serveromgevingen voor het klein-, midden- en zelfs grootbedrijf in kan richten. Hij is de rust zelve en kan perfect een situatie analyseren en hiervoor een passende oplossing aandragen. Daarnaast weet hij ook, net als Floris, veel van netwerken. Stefan luistert verder graag naar hardstyle.

REFERENTIES